-->

OM DYRBY

Hej!

Jeg hedder Maria Dyrby Nielsen, er 27 år gammel og bor i København. Jeg har en bachelor i Ernæring & Sundhed og en kandidat i Integrated Food Studies, hvor jeg skrev speciale om markedspotentialet for jerseytyrekalvekød.

En passion for MAD
Når jeg skal slappe af går jeg oftest i køkkenet og finder på nye retter. Det er som terapi for mig, da jeg slapper fuldstændigt af og tankerne flyver afsted. Jeg synes det sjoveste er at finde på nye retter ud fra hvad jeg lige kan finde i skabene, da jeg virkelig føler at det er her min kreativitet kommer i spil.

Et hjerte der banker for økologi og dyrevelfærd
Jeg stiler efter at købe de fleste af mine dagligvarer økologiske og frugt og grønt helst dansk, da jeg gerne vil understøtte det danske og økologiske landbrug som i mine øjne er det ypperste. Derudover arbejder jeg med økologi i Fødevarestyrelsen og har også brugt meget af min uddannelse for at specialisere mig indenfor dette felt.

Jeg har samtidigt et kæmpe dyrehjerte, og kæmper min sag for at vores landbrugsdyr bliver opdrættet under etisk korrekte og gode forhold. Jeg synes det er ærgerligt at størstedelen af helt almindelige forbrugere har så snæver en indsigt i fødevareindustrien og jeg ville ønske at den til tider var mere gennemsigtig.

Hvis jeg har vakt din interesse, så tøv ikke med at kontakte mig!