-->

9. april 2017

Turen går til.... Svalbard!

Foto: Tonenblogger
I dag om præcis 10 timer lander jeg i et af verdens nordligst beboede områder - nemlig Svalbard! Her skal jeg være de næste to uger som feltassistent for min kæreste som er geolog. Jeg har tidligere været mindre ture til Svalbard (1 uges tid), når jeg har besøgt min kæreste i forbindelse med hans feltarbejde, men der har det begrænset sig til Longyearbyen og turistture. 

Nu skal vi to alene ud i felten og lave feltarbejde i to uger og jeg glæder mig SÅ meget - og finder det også lidt angstprovokerende! Imorgen tidlig starter vi ud med riffelkursus, snescooterkursus og indkøb af forplejning i form af "Turmat" (frysetørret feltmad), chokoladebarer og kaffe :-)

Det er lidt svært at forestille sig at om bare 10 timer er jeg tæt på Nordpolen og i -10/15 grader når foråret er i fuldt flor herhjemme, men tasken er pakket med skiundertøj og dunjakke, så jeg er klar! Og lad os så lige krydse fingre for at vi ikke møder sådan en basse her...

Foto: WWF
Vi ses på den anden side, hvor jeg nok skal skrive mere om min oplevelse - og ikke mindst om de usandsynligt dyre råvarer på Svalbard ;-)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar