-->

4. marts 2016

~ FOODEXPO I WEEKENDEN ~


På lørdag drager jeg mod Herning til dette års store fødevaremesse, Foodexpo. Jeg skal derover med mit arbejde (Fødevarestyrelsen) og skal stå på standen om Det Økologiske Spisemærke, som primært er det jeg arbejder med.

Det er altid super sjovt at være på messe og jeg ser da også frem til tre dage med fuld knald på! Jeg kører mod Herning med alle vores materialer på lørdag og så er der messe søndag, mandag og tirsdag.

Det skønne ved de seneste års fødevaremesser er at der har været én dag dedikeret til økologien "øko-dagen", som ved dette års Foodexpo er mandag den 7. marts (hvis du endnu ikke ved hvilken dag du skal besøge messen, så gør det her!).

På øko-dagen kommer der til at foregå så mange sjove ting og jeg skal bl.a. deltage ved tre overrækkelser af spisemærker til spisesteder der er blevet godkendt til Det Økologiske Spisemærke i enten guld, sølv eller bronze. Det bliver festligt!

Find hele programmet for øko-hallen her >

Jeg kommer desværre nok ikke rundt og får oplevet så mange ting, da jeg primært skal stå på stand. Men jeg glæder mig alligevel til en lille rundtur rundt på Foodexpo, for jeg har aldrig været der før og efter sigende er det meget større og bedre end Copenhagen Food Fair.

Ses vi derovre?

Ingen kommentarer:

Send en kommentar