-->

9. november 2015

~ NY KAMPAGNE FOR DET ØKOLOGISKE SPISEMÆRKE ~


I dag lancerede Fødevarestyrelsen (hvor jeg arbejder) en forbrugerrettet kampagne mod at gøre Det Økologiske Spisemærke mere kendt hos den almindelige forbruger. Jeg synes at det er fantastisk at der endelig kommer sådan en kampagne, for når jeg er rundt på messer med arbejdet er der så mange der ikke ved hvad spisemærkerne er og står for - og det er en skam!

Kampagnen løber i uge 46-47 og  omfatter især eksponering af spisemærket på flere øko Facebook sider, i landsdækkende aviser og andre sociale medier. Imorges da jeg sad og læste min Metroexpres på vej til arbejdet var spisemærkerne både på forsiden og med en flot annonce inde i avisen - der smeltede mit øko-hjerte lidt ;)

Hvis du ikke kender til Det Økologiske Spisemærke, synes jeg at du skal tage forbi hjemmesiden www.økologisk-spisemærke.dk og læse mere om spisemærkerne. Her har vi også et Danmarkskort hvor alle økologiske spisesteder er indsat og du kan markere præcis hvilket spisested du søger efter! Se dét er super smart når du f.eks. vil finde en restaurant der sætter fokus på økologi!

Du kan også bestille gratis materialer via hjemmesiden, f.eks. nogle super flotte postkort der kan uddeles på arbejdet, i kantinen eller på studiet. Læs meget mere her >

God øko-kampagne til alle og del endelig!


Ingen kommentarer:

Send en kommentar