-->

Ris ala mande (uden mandler)

Ris ala mande uden mandler
Økologisk risalamande med Amarena kirsebær

Nu hvor jeg lavede risengrød forleden dag, var der heldigvis rester til at jeg kunne lave en omgang risalamande! For et par år siden kunne jeg ikke fordrage risalamande, men lige pludselig en jul ændrede det sig bare, og nu elsker jeg det! ♡

Jeg har fundet ud af, at jeg bedst kan lide risalamanden uden mandler i, da jeg synes det giver en lidt underlig 'grynet' konsistens og smag. Så denne opskrift er også uden mandler, bare med masser af økologisk fløde og vaniljekorn!  Enjoy og god forjul ;)

-------------------

4 personer
Arbejdstid: 15 minutter


Det skal du bruge:

  • 400 g. risengrød (færdigkogt, kølet ned og det hele)
  • 2,5 dl. økologisk fløde
  • En halv vaniljestang (brug ikke vaniljesukker her)
  • 2 spsk. flormelis
  • Kirsebærsauce eller syltede Amarena kirsebær (den blå eller røde krukke)

Fremgangsmåde:

1) Pisk fløden til flødeskum i en skål

2) Skrab kernerne ud af vaniljestangen og vend vaniljekorn og flormelis i flødeskummet

2) Put risengrøden i en anden skål og vend det forsigtigt med flødeskummet

3) Smag risalamanden til og server med kirsebær/kirsebærsauce på toppen