-->

8. november 2015

~ BLOGGER EVENT MED HJEM-IS OG ANNEMETTE VOSS ~

Min pyntning af Hjem Is islagkage til blogger event
~ Sponsoreret indlæg ~

I torsdags var jeg inviteret til et blogger event af Hjem Is og Mannov PR og kommunikationsbureau som Annemette Voss fra "Den Store Bagedyst" stod for. Jeg var enormt glad (og lidt overrasket) for at blive inviteret, da jeg jo blot har en lille blog, så jeg glædede mig meget til eventet!

Aftenen gik ud på at vi skulle pynte nogle af Hjem Is' nye islagkager og komme med forslag på hvordan de kunne "opgraderes". Der var både mad-, mode- og livsstilsbloggere til eventet, så jeg fik mødt lidt forskellige bloggere og det var sjovt at hilse på nogle af de madbloggere man allerede følger på de sociale medier, men som man aldrig har mødt "in real life".

Aftenen startede med at Annemette introducerede forskellige teknikker til f.eks. at lave karamelspiraller i både en lyserød udgave og en kobber/gylden udgave, chokoladebrud med frysetørrede bær og blomster og smukke roser af fondant (som jeg selv skal prøve at kaste mig ud i).

Hjem Is blogger event med Annemette Voss
Hjem Is blogger event med Annemette Voss

Hjem Is blogger event med Annemette Voss der laver karamel spiral
Herefter blev der serveret noget virkelig lækkert aftensmad og så kom Hjem Is islagkagerne ellers på bordet! Vi fik fire forskellige slags islagkager som vi kunne arbejde med - og de skulle selvfølgelig lige smages ;)

Der var et helt bord fyldt med pynt til rådighed, herunder tre slags chokolade, friske jordbær, hindbær, brombær og ribs frysetørrede bær i flere former, metallic støv, spiselige friske og tørrede blomster, marengs, isomalt til at lave karamelspiraller, fondant, farve, nødder, krydderurter og jeg kunne vist fortsætte - det var helt fantastisk! :)

Hjem is blogger event - der pyntes islagkager


Hjem Is blogger event - alle de flotte pyntede islagkager

Jeg valgte islagkagen "Galla" som Hjem Is beskriver således:

"En populær klassiker inden for desserter er denne håndlavet islagkage af flødeis med mandelsmag og chokoladestykker, hindbærflødeis og kagebund med mandelsmag. Overtrukket med hvid, luftig creme og pyntet med kakaocreme. For at give smagen et ekstra løft er der desuden tilsat italiensk Ameretto likør" (find kagen her >)

Jeg valgte denne kage da jeg synes det var den der smagte allerbedst og jeg tænkte derfor ikke så meget på hvilken kage der var nemmest/sværest at pynte. Jeg havde et forårs/sommer tema i tankerne og da kagens hindbærflødeis smagte helt fantastisk, blev det min favorit. 

Jeg startede med at tænke masser af blomster på kagen og måske fondantroser, men da jeg ligesom kom igang var det lige pludselig enormt svært, da der var så mange valgmuligheder! Jeg lavede derfor først et forsøg som kiksede ret meget, og så var det op på hesten igen ;)

Her ser I mit endelige bud på en pyntning af islagkagen med hvide chokoladeflager, hindbær, mynte og spiselige blomster på toppen! Og så fokuseres der ellers på at tage flotte billeder til Instagram ;)

Hjem Is blogger event - min pyntning af islagkagen bliver dokumenteret til Instagram
 Hele aftenen og selve pyntningen var bygget op omkring at der skulle kåres en vinder ala Den Store Bagedyst. Annemette udvalgte tre flotte pyntede islagkager og vinderen blev..... Tadaaaaa Louises Madblog, stort tillykke til hende, hun vandt en super lækker gavekurv og Annemettes nye kagebog!

Nu håber jeg blot at jeg vinder Instagram fotokonkurrencen, for der er samme gave på højkant! :D

Aftenens vinder af Hjem Is blogger event - Louises Madblog

Ingen kommentarer:

Send en kommentar