-->

29. januar 2015

Mit MasterChef eventyr


Sidste sommer faldt jeg over et opslag hvor TV3 søgte nye deltagere til en ny omgang MasterChef for amatørkokke. 

Jeg har altid elsket at se MasterChef, men synes også at det i længden blev lidt kedeligt kun at se det med de kendte mennesker. Og jeg har altid haft tænkt for mig selv, at hvis der en dag blev lavet en programserie igen for amatørkokke, så skulle jeg give det en chance!

Så nu skulle det være!


Så jeg fik bikset en video sammen med to af mine gode veninder, dette var min castingvideo som man indsendte til programmet sammen med et spørgeskema.

 Jeg lavede min yndlingstærte, nemlig pæretærte med citron og birkes og resultatet blev denne lille film:Jeg blev efter lidt tid kontaktet og inviteret til en casting der skulle foregå på Hotel & Restaurantskolen. Vi fik ikke noget at vide på forhånd, udover at vi skulle lave en ret på 45 minutter udfra et givent råvarebord (som vi ikke kendte).

Vi blev delt op i hold af 7 i to små køkkener og så havde vi hver vores arbejdsplads. Herefter blev råvarebordet afsløret og det indeholdt masser af forskellige grøntsager, urter og frugter samt både bacon og kylling.

Dette gjorde det faktisk sværere for mig, for jeg arbejder bedst med råvarer når jeg har en begrænsning eller et benspænd på - da der ellers er alt for mange muligheder.

Nå, tiden gik jo og jeg kom da også igang og fik afleveret en pæn og velsmagende ret :)

Efter selve konkurrence i køkkenet skulle vi op til et individuelt interview.

Efter lidt tid blev jeg ringet op og fik fortalt at jeg var gået videre fra den første audition!! Jeg blev SÅ glad! :)

Anden audition foregik i selve MasterChef studiet og var et heldagsarrangement hvor man også skulle have ven med..

Nu vil jeg ikke fortælle mere, for resten bliver vist på 

TV3 fra på mandag den 2. februar!! :D

Glæd jer!


Ingen kommentarer:

Send en kommentar