-->

7. april 2014

Overdådigt kagebord på Nimb Terasse i Tivoli


Forleden weekend var jeg til kagebordNimb Terasse i Tivoli. Selve terassen ligger ved siden af Glassalen inde i Tivoli og består af dejligt lyse lokaler og møderum.
Kagebordet bliver serveret hver weekend fra 13.30 og koster 250 kr. pr. person inklusiv ad libitum kaffe, te og kakao.
Selve kagebordet er meget overdådigt og der er kager for enhver smag - både de store tung skærekager og små fine petit fours, macarons mm.

Hvis du er et kagehoved, ligesom  mig, vil jeg helt klart anbefale at tage forbi Nimb's kagebord en dag, for det er virkelig en dejlig oplevelse og jeg synes det er alle pengene værd hvis man laver en hyggelig tøsedag ud af det eller inviterer forældrene ud.

Jeg var afsted sammen med en kær veninde, og det var en rigtigt hyggelig dag.

Stemningen på Nimb Terasse er afslappet med rolig loungemusik i baggrunden. Selve kagebordet står i lokalet som jeg tror er "terassen" og er et stort og lyst rum med store vinduer ud mod parken.

 Vi blev placeret i et lidt mindre lokale væk fra terassen, hvor der var lidt mindre lyst og heller  ingen baggrundsmusik, så det var mere roligt derinde, men jeg synes at man manglede stemningen fra terassen i rummet.

Her er lidt billeder af alle de skønne kage kreationer

Macarons med lakrids, vanilje, pistacie og de orange kunne jeg ikke gennemskue smagen af

Sachor Tærte

En skøn kagetallerken med scones med silkeblød smør og syltetøj, marcel chokoladekage, macaron med lakrids, frugttærte med bær og den lille hvide kan jeg ikke huske hvad var

Brownies

Små syrlige citrontærter med brændt marengs på toppen, mmmm en af mine yndlingskager!

Gulerodskage og cheesecake med havtorn

Cheesecake med havtorn, den havde en lidt speciel smag.....

Macarons med forskellig smag. Jeg var mest til den med lakrids, de andre var alt for søde til mig!

Denne lille sag var virkelig lækker!! Det var en kage med hvid chokolademousse med hyldeblomst og så noget bærkompot i midten, mums den var lækker!