-->

28. april 2014

Husk karsen!!Den er nem at forglemme i hverdagen og det er egentlig en skam. Jeg er selv helt vild med karse da jeg elsker den let stærke og alligevel friske smag den giver rugbrødsmadder eller dressinger. Jeg glemmer dog altid hvor legende let det egentlig er at dyrke sin egen karse og det måtte der laves om på!

Jeg havde et gammelt brev karse liggende i mit skab med en lille rest i, men jeg vil tro at man kan købe et brev karsefrø til 5 kr. og så har man karse til et par såninger!
Det utrolige ved karse er at det kan leve på næsten ingenting. Som du kan se har jeg plantet mine karsefrø på helt almindelige vatrondeller og der er ingen problemer. Man kan dog også plante det i let spredt jord hvis man hellere vil det..

Det tog ca. en uges tid at gro en god skål karse, så hvis blot man husker at "sætte karsen til at gro" inden første portion er spist op - ja så har man en skøn kompagnon til alle rugbrødsmadderne :) En ekstra bonus er at karse faktisk er rigtigt sundt da det er spækket med C- og E-vitamin, så det er bare med at komme igang!

Jeg vil ihvertfald prøve at huske at få sået en ny omgang karse inden denne her er spist op, for det er da en lækker topping og så ser det så fint ud :)2 kommentarer:

 1. Et fugtig stykke køkkenrulle kan osse fungere, hvis man er løbet tør for vat :-D

  SvarSlet
  Svar
  1. Er det rigtigt!? Hold da op, det er da utroligt hvor lidt karse kan gro i! Tak for tippet :)

   Mvh Maria

   Slet