-->

25. februar 2014

Sundt mellemmåltid: Æble- og bananskiver med lakridspulver

Det her er nok den nemmeste og hurtigste snack hvis man har brug for noget sødt! Du tager bare et æble og en banan og skærer dem i skiver og dypper dem i lakridspulver. Jeg bruger rålakridspulveret fra Urtekram.. Det smager bare super skønt og så er det sundt oveni og stiller ens sukkertrang! :)

Jeg bruger generelt lakrids i mange af mine retter, da jeg synes at det tilføjer mange smagsnuancer til maden. Jeg har blandt andet prøvet det på laks, i salater, på grød og selvfølgelig i is, kager, desserter osv.. Så det er bare om at komme igang med lakridspulveret hvis du ikke har prøvet det endnu :)

Og ja, pulveret nåede altså at "smelte" lidt inden jeg fik knipset billederne, men det gør altså ingenting!! :)Ingen kommentarer:

Send en kommentar