-->

26. januar 2014

Rødbede, avocado og ruccolasalat

Dette er den første salat der indeholder rødbede som min kæreste har godkendt, så man kan måske vove sig så langt og sige at det er en mandevenlig-salat! :) Jeg elsker selv rodfrugter og kål - ja alt det grove, mens min bedre halvdel afskyr næsten alt der hedder noget med "rod" foran! Jeg prøver derfor tit at snige lidt rodfrugt og kål ind her og der uden at han opdager det, men med denne salat var det ligesom lidt svært at skjule!

Salaten opstod faktisk bare fordi jeg stod med en rest ruccola, en halv avocado, lime og en pose rødbeder og så tænkte jeg at det ville da sikkert gå godt sammen, og ja, det gjorde det så heldigvis også :) Limen er ret gennemgående i denne salat og den "overdøver" derfor smagen af rødbede, som mest fremgår som et sprødt og friskt element. Alt i alt en super nem salat, som jeg helt sikkert laver igen en anden gang!

2 personer
Arbejdstid: 15 minutter

Ingredienser:

  • ½-1 avocado
  • Ca. 35 g. ruccola
  • 1 rødbede af ca. 200 g.
  • ½ lime

1) Vask ruccolaen og læg den som bund i et fad/skål

2) Skær avocadoen i små firkantede stykker og drys over ruccolaen

3) Skræl rødbeden og skær den i små tern

4) Pres saften fra en halv lime udover salaten og serverIngen kommentarer:

Send en kommentar