-->

Bønnefritter


Efterhånden en klassiker i blogverdenen, men stadig uafprøvet fra min side af - indtil i aften: bønnefritterne! Der har været skrevet mange blogindlæg om hvordan grønne bønner efter en tur i ovnen kunne gå for at være pomfritter og de er blevet rost til skyerne, især i LCHF (Low Carb High Fat kur) regi.

Så jeg måtte da selvfølgelig også kaste mig ud i det, og se om det nu kunne være rigtigt at grønne bønner kunne blive som pomfritter. Og jeg må sige at jeg også er faldet pladask for disse bønnefritter, for de er virkelig gode, sprøde og sunde samtidig selvom man sidder og dypper dem i ketchup! :)

Hvis du også elsker når der er noget sprødt på tallerkenen, så synes jeg helt sikkert at du skal prøve at lave en omgang af disse fritter! Fordi de smager super godt, er meget sunde og så tager det under fem minutter at smide sådan en portion i ovnen, og så er det jo bare at vente.


2 personer
Arbejdstid: 5 minutter (plus 40-50 minutter i ovn)

Ingredienser:
  • En bagepladefuld frosne grønne bønner
  • Olivenolie
  • Salt

1) Tænd ovnen på 210 grader

2) Vend de frosne bønner med olie og salt i en skål, og spred dem ud på en bageplade med bagepapir på

3) Bag bønnerne i ovnen i 40-50 minutter (det er meget afhængig af ovntypen, i min miniovn tog det lidt over 50 minutter, så HUSK at hold øje med dem, for til sidst går det stærkt!)