-->

Rabarber

2. juli 2013

Peanutbutter


Mmmm peanutbutter! Jeg havde flere steder læst mig frem til at det skulle være noget af det nemmeste at lave, så nu skulle det være! Og ja - det er virkelig noget af det nemmeste at lave når man tænker på hvor dyrt det er at købe det på glas i supermarkederne!

Jeg tror at jeg skal bruge min peanutbutter i en is sammen med chokolade, i dressing til salaten, og i konfekt/hjemmelavet slik, mm jeg glæder mig allerede! :) Har du nogle gode idéer til hvad man kan bruge peanutbutter til?


1 lille glas (200 g.)
Arbejdstid: 5 minutter!

Ingredienser:

  • 200 g. ristede saltede peanuts eller jordnødder
  • Evt. et strøg sukker

1) Afvej peanutsene og blend dem med en minihakker/blender indtil de får en cremet konsistens

2) Smag til med sukker og salt hvis du har brugt jordnødderIngen kommentarer:

Tilføj en kommentar