-->

Peanutbutter


Mmmm peanutbutter! Jeg havde flere steder læst mig frem til at det skulle være noget af det nemmeste at lave, så nu skulle det være! Og ja - det er virkelig noget af det nemmeste at lave når man tænker på hvor dyrt det er at købe det på glas i supermarkederne!

Jeg tror at jeg skal bruge min peanutbutter i en is sammen med chokolade, i dressing til salaten, og i konfekt/hjemmelavet slik, mm jeg glæder mig allerede! :) Har du nogle gode idéer til hvad man kan bruge peanutbutter til?


1 lille glas (200 g.)
Arbejdstid: 5 minutter!

Ingredienser:

  • 200 g. ristede saltede peanuts eller jordnødder
  • Evt. et strøg sukker

1) Afvej peanutsene og blend dem med en minihakker/blender indtil de får en cremet konsistens

2) Smag til med sukker og salt hvis du har brugt jordnødder